Nieuws

Huis verkopen? Fluitje van een cent via de zes stappen van Century 21

28.09.2023
De verkoop van een woning zorgt bij veel mensen voor spanning en onzekerheid. Als vastgoedexperts stellen we bij Century 21 Via Plus echter graag onze expertise ter beschikking. Op die manier zorgen we voor gemoedsrust en uiteraard een vlotte verkoop.
Contacteer ons

De verkoop van een woning zorgt bij veel mensen voor spanning en onzekerheid. Als vastgoedexperts stellen we bij Century 21 Via Plus echter graag onze expertise ter beschikking. Op die manier zorgen we voor gemoedsrust en uiteraard een vlotte verkoop.

Benieuwd hoe het verkopen van je woning verloopt bij ons? Hieronder doen we ons succesvol verkoopproces graag uit de doeken.

Onze zes stappen om jouw huis te verkopen

 1. Vrijblijvende én gratis schatting van de woning
  Het lijkt misschien evident, maar dat is het zeker niet overal. Met een vrijblijvende én gratis schatting van je woning beginnen wij het verkoopproces. Onze ervaren schatters bekijken alles in detail, van de afwerking tot de ligging en de verschillende oppervlaktes. Voor een correcte waardebepaling van je woning wordt alles vakkundig in kaart gebracht.
 2. Orde scheppen in de administratieve chaos
  Bij een huis verkopen hoort ook wat noodzakelijke administratie. Als je niet thuis bent in deze materie, is dat een helse klus. Wij zijn er perfect mee vertrouwd. Laat je verplichte attesten, EPC-certificaten, keuringen en andere paperassen dus gerust aan ons over. Wij zorgen ervoor dat alles helemaal geregeld is.
 3. Een beeld zegt meer dan duizend woorden
  Uiteraard zorgen we voor de juiste woorden in de verkooptekst, maar ook het beeldmateriaal verliezen we nooit uit het oog. Deze eerste indruk is enorm belangrijk en dus zetten we in op professionele en uitgebreide fotografie. Wedden dat de foto’s exact de sfeer uitstralen waardoor jouw woning nóg charmanter lijkt?
 4. Actief zoeken naar de ideale koper
  Eenmaal alles in orde is voor de verkoop van je woning, gaan we ervoor zorgen dat de juiste mensen hiermee in contact komen. De aanpak verschilt dan ook per type woning. Is het huis eerder geschikt voor een groot gezin of een ouder publiek? Dankzij onze ervaring kunnen we dit goed inschatten en hierop inspelen via verschillende bronnen, zoals vastgoedsites, sociale media, flyercampagnes en uiteraard onze eigen databank.
 5. Professionele begeleiding tijdens de bezoeken
  Interesse in je woning? Check! Bij het verkopen van de woning horen uiteraard ook enkele bezoeken. De potentiële kopers willen de sfeer die ze te zien kregen op de foto’s graag zelf komen opsnuiven. En wij helpen hen daarbij. Aangezien we het hele dossier mee hebben opgemaakt, zijn we dan ook perfect op de hoogte.Hebben de kopers dus specifieke vragen over de woning, zelfs op bouwkundig of technisch vlak, dan mogen ze van ons een correct antwoord verwachten. Is er een verkoopovereenkomst voor je huis in de maak of andere feedback van de bezoekers, dan krijg jij dit uiteraard zo spoedig mogelijk te horen. We houden je dan ook steeds perfect op de hoogte tijdens de verkoop van de woning.
 6. Verkoop van de woning is een feit!
  De laatste stap is uiteraard de effectieve verkoop van de woning. Terwijl je de champagne ontkurkt, zorgen wij opnieuw voor alle nodige administratie. Het opstellen en laten tekenen van de verkoopovereenkomst voor het huis, de energie- en sleuteloverdracht, afspraak bij de notaris… Wij zorgen ervoor dat je als verkoper niets over het hoofd ziet en zorgeloos kan klinken op een geslaagde verkoop. Cheers!

Ook je huis verkopen via Century 21 Via Plus?

Overtuigd door de zes duidelijke stappen in ons verkoopproces. Uiteraard willen we ook jouw woning verkopen met Century 21 Via Plus. Van een gratis waardebepaling van je woning tot de uiteindelijke verkoopovereenkomst voor het huis, wij staan jou doorheen het volledige traject bij met raad en daad. Zo hoeft het verkopen van een woning absoluut geen vervelende of stresserende klus te zijn.

Century 21 Via Plus is gevestigd in Kortrijk en is gespecialiseerd in de verkoop van woningen in de ruime regio. Aarzel dus niet om contact op te nemen met ons team, zodat wij spoedig een afspraak kunnen inplannen. Graag tot binnenkort!

Contacteer je
vastgoedexpert

Blijf op de hoogte!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Openingsuren

Ma - Vrij:

09u00 - 12u00
14u00 - 18u00

Zat:

09u00 - 12u00
Namiddag gesloten

Century21 Via Plus Kortrijk

Stationsstraat 18
8500 Kortrijk

+32 56 24 38 12
info@century21viaplus.be

BTW BE 0452.704.542
BIV 502018

Vraag een gratis schatting aan.

Wat is je woning waard?
Je krijgt een schatting op maat, duidelijk voorgesteld en toegelicht waar nodig.

Waar houden we rekening mee?
Opmeten is de start van alles: terrein- en bewoonbare oppervlakte brengen we in kaart. Een grondige bezichtiging geeft ons een beeld van de afwerking en de inrichting van je eigendom. Watertoets, bodemtoestand, erfgoed, ligging … we houden rekening met extra informatie.

Wat bezorgen we je?
Een vergelijkende en analytisch schatting samen met waardevolle tips om het maximum uit uw verkoop te halen.

Mis onze tips niet!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Je gegevens zijn veilig bij ons. We beloven je niet te spammen en je kan op elk moment uitschrijven.

Solliciteer nu!

Solliciteer voor deze job en maak kennis met een dynamisch team!

  Wij staan persoonlijk voor je klaar.

  Wi je een afspraak maken? Heb je een vraag rond het verkopen of verhuren van je eigendom?