Onze klanten aan het woord

Hilde
Ik kon rekenen op hun volledig hulp. Eerst hielpen ze me een appartement zoeken en daarna stonden ze in voor de verkoop van mijn woning. Ze waren altijd bereikbaar en maakten zelf gratis mijn zolder leeg!
Hilde kocht een appartement en verkocht haar woning in Marke met CENTURY 21.
Bart en Rita
Wij hebben geprobeerd om onze woning zelf te verkopen maar dit leverde niet het gewenste resultaat op. Wij hebben beroep gedaan op de professionele aanpak van Century 21, waardoor de woning binnen de maand verkocht is.
Bart en Rita verkochten hun woning in Heule om naar een appartement in de stad te verhuizen.
Rita en Dirk
De persoonlijke aanpak en professionele opvolging zorgden voor een vlotte en zorgeloze verkoop van onze woning. Een grote stap in ons leven werd zo perfect begeleid zodat wij zonder stress ons nieuw verhaal konden starten!
Rita en Dirk verkochten hun woning in Deerlijk en begonnen hun nieuw verhaal in een nieuwbouwwoning.
Michel en Denise
Wij hebben opnieuw gekozen voor Century 21 voor de verkoop van onze studio. De studio werd boven alle verwachtingen reeds bij het eerste bezoekmoment verkocht! Dan zijn wij uiteraard ‘super content’!
Michel en Denise kiezen voor een stekje aan de kust en verkochten hun appartement in Kortrijk.
Julien en Gerda
Wij kregen concrete antwoorden op onze vragen en vooral veel advies. Heel tevreden over het verloop en de ondernomen acties.
Julien en Gerda verkochten hun woning in Bellegem om in de stad te gaan wonen.
Gudrun en Dirk
Reeds enkele jaren vertrouwen we de verhuur van onze appartementen toe aan Century 21 Kortrijk. Zij slagen er telkens weer in om vlot een nieuwe huurder met het juiste profiel te vinden. De administratieve afhandeling gebeurt professioneel en met de minste rompslomp voor onszelf. Het enthousiasme van het personeel is een gratis toemaatje!
Gudrun en Dirk verhuren hun appartementen zonder zorgen via Century 21 Kortrijk!
Benny & Marie-Jeanne
Onze woning stond al een tijdje te koop. Toen we met CENTURY 21 in zee gingen kwam er pas echt schot in de zaak wat resulteerde in een snelle en vlotte verkoop. We zijn zeer tevreden over het verloop en de begeleiding van de start tot bij de notaris.
Benny & Marie-Jeanne verkochten hun woning in Bellegem en verhuisden naar een appartement.
Sven & Stephanie
We konden heel snel een afspraak bekomen, werden tijdens het bezoek goed ingelicht en onze vragen werden direct beantwoord. Century 21 Via Plus zorgde voor een vlotte en correcte afhandeling. Een fijne samenwerking!
Sven en Stephanie kochten een nieuwbouwappartement in Lauwe.
Dimitri & Melissa
We waren al lang op zoek naar onze droomwoning. Die vonden we in Heule dankzij Century 21 Via Plus. Ook onze eigen woning werd heel vlot verkocht door de enthousiaste verkopers!
Dimitri en Melissa verkochten hun huis in Heule maar bleven in de Tinekesgemeente wonen
Frank en Joachim
Kopen of verkopen, huren of verhuren, dat wil je steeds in volle vertrouwen kunnen doen. Sedert geruime tijd zijn Gerland en zijn medewerkers van Century 21 dan ook het kantoor in welke wij ons vertrouwen hebben en wij graag aan ieder kunnen aanbevelen: eerlijk, stipt en succesvol
Frank en Joachim hebben alle vertrouwen in CENTURY 21 Via Plus.
Stefanie & David
Wij zijn heel tevreden over de ongedwongen, betrouwbare en professionele aanpak van CENTURY 21 Via Plus. Er werd ook steeds open en correct gecommuniceerd. Wij zijn ontzettend tevreden over het mooie werk dat geleverd werd! Wij kunnen CENTURY 21 dus zeker aanraden!
Stefanie en David verkochten met succes een rijwoning in Bissegem.
Bart
Met Century 21 Via Plus in zee gaan was voor mij de juiste beslissing. De perfecte begeleiding waarbij men ook instaat voor alle formaliteiten, het leegmaken van de woning en een correcte afhandeling. Met hun professionele en gedreven aanpak was mijn woning reeds op de eerste contactdag verkocht!
Tevreden verkoper Bart verkocht een woning in Aalbeke.
Norbert en Monika
Vanaf het begin af zijn we goed geïnformeerd over de werkwijze. Er was een goede opvolging tijdens de verkoop en ook erna, tot en met de akte bij de notaris! Alles zeer goed en vlot verlopen!
Norbert en Monika uit Gullegem.
Wim & Ann
Een ruime handelswoning verkopen leek ons niet evident maar Century 21 slaagde erin om snel een koper te vinden voor ons pand. Dank je wel!
Wim en Ann verkochten sneller dan verwacht hun handelspand in Aalbeke.
Elisabeth
In volle vertrouwen gaf ik de verkoop van mijn huis in handen van een gedreven vastgoedkantoor: CENTURY 21 Kortrijk. En met succes! En als afsluiter een geschenk om van te genieten.
Elisabeth is heel tevreden over het verkoopproces van haar woning in Aalbeke. Ze kon onze attentie na verkoop ook heel erg appreciëren.
Myra
Een op te frissen burgerwoning pal in het centrum van de stad zonder echte tuin… Het leek ons niet zo eenvoudig om die te verkopen. CENTURY 21 slaagde er toch in om in enkele maanden een geschikte koper te vinden! Wij zijn vol lof over hun manier van werken!
De stadswoning in centrum Kortrijk van Paul & Nicole gaat een nieuwe toekomst tegemoet bij Myra!
We hadden al een parcours afgelegd met ander makelaars maar zonder succes. Daarna kozen we voor CENTURY 21 Kortrijk vooral omwille van hun ruimer netwerk. De verkoop kwam snel op gang met interessante bezoeken een snelle verkoop tot gevolg. Bedankt, zeer tevreden over de service!
André en Christiane verkochten hun villa in Kortrijk met CENTURY 21 Via Plus.
Pol
Onze woning in Rollegem stond al enige tijd te koop, zonder succes. Toen Century 21 ons hun samenwerking voorstelde zijn we meegegaan in hun verhaal. Geen loze beloftes deze keer maar een kordate aanpak met als resultaat een snelle verkoop!
Pol is tevreden over de aanpak van CENTURY 21 Via Plus!
Michel & Julie
Wij zijn uitermate opgetogen met de aanpak van CENTURY 21 Kortrijk. Hun begeleiding en de presentatie van onze woning was erg professioneel. We hebben ons huis verkocht én vonden onze nieuwe thuis ook via CENTURY 21 Via Plus!
Michel & Julie verkochten hun woning in Bissegem en verhuizen binnenkort naar Heule.
Isabella
Ik ben heel tevreden over de verkoop van mijn woning. Alles verliep vlot en we werden altijd op de hoogte gehouden. Sleuteloverdracht, tellerstanden, … ik moest me ook na verkoop niets aantrekken! We kregen ook een goede prijs voor de woning! Bedankt!
Isabella haar woning in Aalbeke vond vlot een nieuwe koper via CENTURY 21 Via Plus!
Lies & Bo
Wij waren reeds enige tijd op zoek naar een te renoveren woning met karakter in Kortrijk. Enkele keren waren wij net te laat om een interessante woning te bezoeken. Tot CENTURY 21 Kortrijk ons opnam in hun klantenbestand. Nog voor de woning op internet kwam kregen wij al de kans om die te ontdekken. Wij twijfelden geen moment! We kijken er enorm naar uit om te verhuizen en er onze eigen stek van te maken! Topservice!
Lies & Bo vonden hun karaktervolle woning in Kortrijk dankzij CENTURY 21 Via Plus.
Louise
Ik was op zoek naar een leuke plek in het centrum van de stad om te huren. Ik botste op een volledig vernieuwd appartement met heel veel lichtinval. Met Century 21 Via Plus kon ik het snel bezoeken en ik wist meteen dat dit het zou worden! De paperassen werden vlot en correct afgehandeld, ik kreeg een antwoord op al mijn vragen. Ondertussen ben ik al helemaal gesetteld en voel ik me hier helemaal thuis!
Louise zocht en vond een top appartement met terras om te huren in het centrum van de stad via CENTURY 21 Kortrijk.
Abdelaziz
Ik ben heel tevreden over de aanpak van Century 21 Kortrijk! De verhuring van mijn magazijn heb ik toevertrouwd aan Esma. Van publiciteit tot het contacteren van de kandidaten, bezoeken inplannen en begeleiden en natuurlijk heel de administratieve rompslomp, ik hoefde zelf voor niets te kijken! Ze hebben de ideale kandidaat gevonden, en ik werd helemaal ontzorgd! Bedankt!
Abdelaziz vond een geschikte huurder via CENTURY 21 Kortrijk voor zijn magazijn in Wevelgem.
Johan
Century 21 heeft stevig gewerkt om de juiste koper te vinden aan een correcte prijs. Ik ben heel tevreden van hun aanpak! Ook bedankt voor het verder leegmaken van mijn huis, een mens verzamelt wat doorheen de jaren!
Johan verkocht zijn woning en verhuist naar de kust. We wensen hem veel succes & visplezier!
Jacques & Rosa
De beslissing van de aankoop van onze nieuwe woonst, de verkoop van onze eigen woning en de eraan verbonden rompslomp en verhuis gaven ons heel wat stress en slapeloze nachten, gelukkig was Pieter er die alles in goede banen leidde en altijd paraat stond om ons in deze turbulente tijd te begeleiden. Eind goed, al goed en we zijn super tevreden de stap te hebben gezet!
De beslissing van de aankoop van onze nieuwe woonst, de verkoop van onze eigen woning en de eraan verbonden rompslomp en verhuis gaven ons heel wat stress en slapeloze nachten, gelukkig was Pieter er die alles in goede banen leidde en altijd paraat stond om ons in deze turbulente tijd te begeleiden. Eind goed, al goed en we zijn super tevreden de stap te hebben gezet!” Jacques en Rosa kochten na lang twijfelen een appartement aan de Leieboorden in Harelbeke en verlieten hun vertrouwde stek in Lendelede. Eenmaal gesetteld nodigden ze Pieter uit op de koffie uit dank voor het vlotte verloop van zowel de aankoop van het appartement, als de verkoop van hun woning in Lendelede.

Contacteer je
vastgoedexpert

Blijf op de hoogte!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Openingsuren

Ma - Vrij:

09u00 - 12u00
14u00 - 18u00

Zat:

09u00 - 12u00
Namiddag gesloten

Century21 Via Plus Kortrijk

Stationsstraat 18
8500 Kortrijk

+32 56 24 38 12
info@century21viaplus.be

BTW BE 0452.704.542
BIV 502018

Vraag een gratis schatting aan.

Wat is je woning waard?
Je krijgt een schatting op maat, duidelijk voorgesteld en toegelicht waar nodig.

Waar houden we rekening mee?
Opmeten is de start van alles: terrein- en bewoonbare oppervlakte brengen we in kaart. Een grondige bezichtiging geeft ons een beeld van de afwerking en de inrichting van je eigendom. Watertoets, bodemtoestand, erfgoed, ligging … we houden rekening met extra informatie.

Wat bezorgen we je?
Een vergelijkende en analytisch schatting samen met waardevolle tips om het maximum uit uw verkoop te halen.

Mis onze tips niet!

Ontvang leuke tips of waardevolle artikels over de huizenmarkt in je mailbox.
Je gegevens zijn veilig bij ons. We beloven je niet te spammen en je kan op elk moment uitschrijven.

Solliciteer nu!

Solliciteer voor deze job en maak kennis met een dynamisch team!

    Wij staan persoonlijk voor je klaar.

    Wi je een afspraak maken? Heb je een vraag rond het verkopen of verhuren van je eigendom?